Известие

Collapse
No announcement yet.

Чувствителност на спирачките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Виж. Като е изгасена колата напомпай докато педала се втвърди. Запали я после и със запалването трябва педала да умекне веднага. Натискаш спирачката и палиш. Още с врътването трябва да умекне. Помпай докато мотора работи. Педала трябва да е мек. Изгаси колата и напомпай спирачката пак. Трябва да можеш да напомпаш поне 3, 4 пъти докато педала втвърди. Ако всичко се случи по този начин значи няма проблем.
    Така , изпомпах въздуха , запалих я с натисната спирачка и педала умеква , напомпах ги на работеш двигател , изключих го , и на 3тото натискане вече е доста твърд , 4тото кажи речи го няма .
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
      Ми то и аз качили имам сходен проблем, и аз така просто някой път усещам как колата не иска да спре... скороста не е голяма , при което натискам спирачките още надоло но нямат ХОД(а би трябвало да има) !?! накладки/дискове всичко е сменяно по колата прицнипно го няма този проблем...
      Първоначално публикувано от Conqueror Покажи съобщение
      Това с вакумите не ми е съвсем ясно как да го проверя.
      Иначе, както каза CrazyElement, ходът става по-малък а педалът по-твърд.
      Има ли развитие по темата?
      иноишес турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, иначе ... сток
      http://www.keepfighting.ms

Comment

Working...
      X